Rreth nesh

Historia dhe themeli

Mobil-El u themelua më 3 gusht 2005.

Për 14 vjet me aftësi të dëshmuara profesionale dhe teknike, ne synojmë sukses, ne jemi besnikë, besimtarë, inovativë dhe profesionalë ndaj klientëve tanë ekzistues si dhe klientë të rinj.

Mobil-El ofron shërbime dhe performancë si:

  • Përgatitja e një certifikate të pajtueshmërisë në lidhje me përmbushjen e kërkesave minimale për efikasitetin e energjisë
  • Marrja e një pasaporte energjie
  • Linjat e transmetimit dhe transformatorët
  • Shtyllat e antenës
  • Gërmimet
  • Bazë mbrojtëse
  • Energjia diellore
  • Instalime të dobëta

Ekipi ynë

Një atmosferë e relaksuar e punësAsnjë nervozizëmNe punojmë sa më mirë që mundemi

Qëllimet tona

Klient i kënaqurkonfidencialiteticilësiSherbim i shpejteTrajnimi profesional dhe përmirësimi i ekipit tonëPo, ne kemi përgjigjen për çdo pyetjeReduktimi i orarit të punës