За нас

Историја и основање

,,Мобил-Ел“ е основана на 03.08.2005 година.

Веќе 14 години со докажана професионална и техничка способност целиме кон успехот, лојални, доверливи, иновативни, стручни, посветени кон решавање на доверените задачи.
Ги нудиме следните услуги:

 • проектирање
 • ревизија на проектна документација
 • надзор над градба
 • изведба
 • Изработка на потврда за усогласеност во поглед на исполнување на минимални барања за енергетска ефикасност
 • Изработка на енергетски пасош
 • Далноводи и трафостанци
 • Антенски столбови
 • Ископи
 • Заштитно заземјување
 • Искористување на сончева енергија
 • Слабострујни инсталации

Нашиот тим

Релаксирана атмосфера на работењеБез нервозиРаботиме најдобро што можеме

Нашите цели

Задоволен клиентДоверливостКвалитетБрза услугаСтручно усовршување на нашиот тимДа, имаме одговор на секое прашањеНамалување на работно време